Новини та акції

Будь її «гуд маном» на День закоханих!

Валентинів день — це гарний привід для неї надіти розкішну сукню й прикраси, та разом повечеряти американськими стейками під джаз. Подаруй коханій можливість сяяти, як діамант, а стейкхаус Goodman стане для неї найкращою огранкою. 

В Goodman вас привітно зустрінуть, допоможуть зняти верхній одяг і проведуть до ваших місць. Далі ви ближче познайомитеся з гастрономічною кухнею, самостійно оберете найкращий відруб мармурової яловичини для стейка та вишукане вино в кращих традиціях вайнпейрінгу.

Вечеря в ресторані — це більше ніж прийом їжі, тому персонал стейкхауса Goodman з увагою ставиться до побажань своїх гостей. Культ гостя — це незмінна частина сервісу Goodman, а в такий особливий день, як День усіх закоханих, колектив стейкхауса подбає про романтичну атмосферу для всіх відвідувачів. 

Для того, щоб подарувати коханій людині вечерю в Goodman, є і практична причина. На День закоханих діятиме спеціальна пропозиція «М’ясна п’ятниця», за умовами якої ви можете замовити два соковиті стейки Нью-Йорк за ціною одного.

Окрім «М’ясної п’ятниці», закоханим пропонують спобувати спеціальну пропозицію «Шато на двох», замовити сет Бостонська вечеря або скласти святкове меню самостійно, обравши улюблені з безлічі вишуканих страв ресторану. 

До речі, якщо у Валентинів день кохана людина далеко, альтернативою може стати подарункова карта Goodman. Бо серед добрих людей — а в Goodman це і гості, і персонал закладу — невимушена атмосфера та галантне ставлення створюють святковий настрій кожного дня.

Встигніть зарезервувати стіл на Валентинів день або приходьте в Goodman у будь-який інший час. Тут на вас чекають!

резерв