Новини та акції

Тонке мистецтво ідеальних стейків

14 листопада стейкхаус Goodman святкує 11 річницю відкриття. З цього приводу ми вирішили розказати, що ховається за словами “найкращі стейки Києва” і просковзнути за куліси легендарного закладу, де американська якість поєдналася з українською гостинністю.

Відбірна мармурова яловичина потрапляє до ваших столів від найбільших постачальників м’яса США, Австралії та Нової Зеландії. Це - лідери своєї галузі, такі як Greater Omaha Packing, чия продукція є еталоном якості у багатьох країнах світу.

Яловичина абердино-ангуських бичків, що вони виросли на екологічно чистих пасовищах Сполучених штатів, прямує до України на літаках під контролем перевіреного імпортера преміального м’яса.

21 день мармурова яловичина визріває для того, щоб набути того самого, неповторного м’ясного смаку, за який наші гості так люблять стейки Goodman. Ми витримуємо м’ясо у вакуумі, аби максимально зберегти його соковитість та розкрити насичений смак, властивий відбірній яловичині.

Після витримки команда Шеф-повара Goodman готує найкращі відруби в хоспері. Стейки мармурової яловичини рівномірно огротаються теплом і насичуються ароматами дров’яної печі. Щоб ви не замовили: чи-то грандіозні стейки на кістці, ніжні філе-міньйон і шатобріан, або каре 8-місячного ягняти — м’ясо для вас буде приготоване ідеально. Під наглядом нашого досвідченого Шефа кожен стейк досягає довершеності смаку за допомогою правильної витримки, спецій і димних ароматів хосперу.

Бажаєте дізнатися, як смакують стейки в класичних американських стейкхаусах? Розкішний смак мармурової яловичини значно ближче, ніж здається. Заходьте до нас на м’ясо і вино, насолоджуйтеся стравами у компанії старих друзів.

Чекаємо на вас у Goodman, місці де цінують хороших людей і добрі традиції!

резерв