Філе-міньйон.
США/Австралія. 120 днів зернової відгодівлі. Для цього стейку використовується лише центральна частина яловичої вирізки - найніжніше та пісне м'ясо.
Рекомендований ступінь прожарки - medium rare.
«Шатобріан» стейк. США/Австралія. 120 днів зернової відгодівлі.
Оригінальний стейк з головної частини вирізки.
Рекомендований ступінь прожарки – medium rare.
Філе-Шато. США./Австралія 120 днів зернової відгодівлі.
Оригінальний стейк з головної частини вирізки.
Рекомендований ступінь прожарки - medium rare.
XXL СТЕЙК «Кобвой». США./Австралія 120 днів зернової відгодівлі.
«Рібай» стейк на кістці.
Рекомендований ступінь прожарки - medium-well.
«Рібай» стейк. США/Австралія. 120 днів зернової відгодівлі.
Яловичий стейк із реберної частини, дуже соковитий та ароматний.
Рекомендований ступінь прожарки - medium.
Для стейку прожарки medium-well радимо замовити найбільш мармуровий шматок м'яса.
«Нью-Йорк» стейк. США/Австралія. 120 днів зернової відгодівлі.
Яловичий стейк із поперекової частини.
Рекомендований ступінь прожарки - medium rare.